Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 03/03/2019

Τα πυρά του κατά της Όλγας Γεροβασίλη έστρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την καταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, αλλά και τη «βροχή» από βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

[custom:google-ads]

«Οι συνεχείς καταδρομικές επιθέσεις στα Αστυνομικά μας Τμήματα είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες. Πλέον οι Αστυνομικοί μας διακινδυνεύουν συνεχώς την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους ακόμη από τις μολότοφ. Η Ηγεσία του Υπουργείου ανύπαρκτη», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη για Αστυνομικούς - Θωρακίζονται και εν ώρα υπηρεσίας


Αργά το βράδυ του Σαββάτου, 10-15 άτομα επιτέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ. Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έγιναν δέκα προσαγωγές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου 50 κουκουλοφόροι εκτόξευαν για μια ώρα βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, ενώ έγιναν 12 προσαγωγές από τις οποίες οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis