Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 13/12/2016

«Επαναστάτησα μέσα μου όταν κατάλαβα ότι οι υπόλοιποι που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση είναι έξω και εγώ θα παρέμενα σε καθεστώς κράτησης. Μόλις τελείωσε το 18μηνο και μπορούσα να αποφυλακιστώ, ξαφνικά χρεώθηκα έξι μήνες ακόμα. Ήταν μια παρόρμηση της στιγμής, τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε να το κάνω τελικά, αλλά ένιωσα αδικημένη».

Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς η 43χρονη γυναίκα που είχε κόψει το βραχιόλι περιοριστικών  όρων και ηλεκτρονικής παρακολούθησης και εξαφανίστηκε.

 

Όπως είπε, άλλοι συγκατηγορούμενοί της για την υπόθεση της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ήταν ήδη εκτός φυλακής, ενώ η ίδια ήταν υποχρεωμένη να βρίσκεται σε καθεστώς ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Τη Δευτέρα, συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει για να κρυφτούν στην περιοχή της Κηφισιάς. Μάλιστα καταζητούμενος ήταν και ο σύζυγός της για σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας, κάποιο συγγενικό μέλος της 43χρονης την παρέλαβε με τη μηχανή της από το σπίτι της και αφού την μετέφερε στη Ν. Φιλαδέλφεια, εκεί η γυναίκα έκοψε το βραχιολάκι, το πέταξε σε ένα σκουπιδοτενεκέ και από εκεί την παρέλαβε το πιθανότερο ο σύζυγός της με ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Μίνα Καραμήτρου

Πηγή:  www.cnn.gr

 

 
 
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis