Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 13/05/2017

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε από τον προέδρου της ν/α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη στο facebook

Μέχρι τώρα η κυβέρνηση παραβιάζει δικαστικές αποφάσεις, την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας, με παράλειψη.

Δηλαδή παρανομεί παραλείποντας να εφαρμόσει το πρώτο σκέλος της απόφασης του συμβουλίου της επικρατείας για την αποκατάσταση του άλλου 50% των μειώσεων που είχαμε υποστεί.

Τώρα οι πληροφορίες λένε ότι περνάει στην παράνομη ενέργεια με την προώθηση νομοσχεδίου στο οποίο υπάγονται και τα ειδικά μισθολόγια Παραβιάζοντας έτσι και το δεύτερο σκέλος της απόφασης του συμβουλίου της επικρατείας που προβλέπει ότι σε περίπτωση που γίνει Καινούργιο μισθολόγιο αυτό θα πρεπει στην ουσία να είναι Μισθολόγιο αυξήσεων και όχι περικοπων (Συγκεκριμένα επιστροφή στα επίπεδα του 2012).

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι μαζί με τις δράσεις που πρέπει να αναπτύξουμε ετσι ώστε να αποτρέψουμε αυτή τη λαίλαπα θα πρέπει παράλληλα να κινηθούμε και δικαστικά με κάθε μέσο όπως παραδείγματος χάρη καινούργια αίτηση συμμόρφωσης για την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας άμεσα την Δευτέρα.

Την τοποθέτησή μου αυτή διατύπωσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της πανελλήνιας ομοσπονδιας αστυνομικών υπαλλήλων.

Φυσικά το καλύτερο σενάριο είνα οι πληροφορίες για καινούργιο μισθολογίου περικοπών να μην ευσταθούν και να είναι απλώς φήμες αλλά το ερώτημα είναι γιατι δεν μας γνωστοποιούν τι ακριβως υπάρχει ..Ίδωμεν...

Φωτογραφία του Γιωργος Καλλιακμανης.

Γιώργος Καλλιακμάνης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis