Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:56 | 10/01/2018

Το ενδεχόμενο μέρος των όπλων που εντοπίστηκαν στα δυο σπίτια των συλληφθέντων χθες στην Πάτρα να έχουν χρησιμοποιηθεί σε σοβαρές εγκληματικές ενέργειες εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη βαλλιστική εξέταση και τις ανακρίσεις για την υπόθεση.

Τα όπλα που βρήκαν στα δυο πρότυπα μυστικά εργαστήρια της Πάτρας έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προκειμένου να εξεταστούν  βαλλιστικά καθώς οι αστυνομικοί ερευνούν την πιθανότητα να επρόκειτο για όπλα κρότου-αερίου και να μετατράπηκαν σε λειτουργικά.

Ένα από τα σοβαρά ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι να συγκριθούν τα όπλα που βρέθηκαν με τα  βαλλιστικά στοιχεία που έχουν στη βάση δεδομένων οι αστυνομικοί, από την υπόθεση με τις δυο σοβαρές επιθέσεις σε οδηγους ταξί στην Κηφισιά το 2016, με ένα δολοφονημένο οδηγό ταξί και ένα σοβαρά τραυματία.

Κι αυτό γιατί το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης ήταν ένα 22αρι όπλο κρότου – λάμψης, Βουλγάρικης κατασκευής, το οποίο είχε μετασκευαστεί σε λειτουργικό πυροβόλο όπλο.

 www.thebest.gr

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα εργαστήρια που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis