Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:07 | 21/02/2019

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο Εφαρμόστε το εναπομείναν κοινωνικό πλαίσιο της Χώρας μας!!!

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Τους τελευταίους μήνες, καίτοι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΠΑΣΑ έχει εγκρίνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που έχουν κυρίως θετικό πρόσημο για τους ασφαλισμένους και τις οικογένειες αυτών, η Πολιτική Ηγεσία δεν έχει χρόνο γι’ αυτού του είδους τις τομές. Προφανώς η «φαιά ουσία» διοχετεύεται στις λεγόμενες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ως εκ τούτου όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες έχουν παραμείνει στάσιμες.

[custom:google-ads]

Πέραν όμως των προαναφερομένων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην Κυβέρνηση, η στασιμότητα, δυστυχώς, έχει μεταφερθεί και στις τυπικές λειτουργίες του Ταμείου, οι οποίες εξαρτώνται από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στεγαστικό Δάνειο για Ένστολους με προνομιακό επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS

Τέτοια λειτουργία θεωρείται η έγκριση αποδέσμευσης κεφαλαίων για τη χορήγηση προσωπικών δανείων εκτάκτων αναγκών έτους 2019 που αφορά μεγάλο μέρος συναδέλφων μας πανελλαδικά.

Οι μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών μεταφράζονται σε τεράστιες οικονομικοκοινωνικές απώλειες και για τον κλάδο των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι υποχρεώσεις των μελών τους, τόσο οι οικογενειακές όσο και οι προσωπικές, είναι πολλές και δυστυχώς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις πετσοκομμένες αποδοχές τους. Οι αστυνομικοί, αλλά και η πλειοψηφία των εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, όταν αντιμετωπίζουν μια έκτακτη οικονομική ανάγκη, ανατρέχουν στη λύση της εύρεσης κεφαλαίων μέσω των Τραπεζών ή των αλληλοβοηθητικών Ταμείων. Στη χώρα μας, όπως έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες, δάνεια από τις Τράπεζες λαμβάνουν μόνον οι εκλεκτοί…

Οι αστυνομικοί και εν γένει οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι δεν ανήκουν στην παραπάνω «ελίτ» και συνεπώς δεν μπορούν να πάρουν δάνειο από Τράπεζες, είναι ασφαλισμένοι στο ΤΕΑΠΑΣΑ (Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) και αναμένουν την υπογραφή της κυρίας Υπουργού για την αποδέσμευση των κεφαλαίων, την έναρξη της διαδικασίας χορήγησης δανείων (από 2.000€ έως 4.000€) και την υλοποίηση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου. Αποφάσεις που χαρακτηρίζονται ως ζωτικής σημασίας τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για τον ίδιο τον Φορέα.

Όχι πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων!

[custom:google-ads]

Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του προσωπικού!!

Εφαρμόστε το εναπομείναν κοινωνικό πλαίσιο της Χώρας μας!!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis