Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:11 | 25/07/2019

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Ομοσπονδία των Αστυνομικών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη:

Θέμα:   «Τροποποίηση Π.Δ. 75/2016»

Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε όπως, αναληφθούν από μέρους σας άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες προκειμένου να επέλθουν αλλαγές στις διατάξεις του ανωτέρω Προεδρικού Διατάγματος, ώστε, να δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Σκοπός δεν είναι άλλος παρά μόνον η ενίσχυση αυτής της νευραλγικής υπηρεσίας του Λεκανοπεδίου, του εύρυθμου της λειτουργίας της και η στελέχωσή της με έμψυχο δυναμικό που αποτελεί άλλωστε και πάγιο αίτημα της οικείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, όπως ευλόγως τεκμηριώνεται στο υπ΄αριθμ. 301/2 από 23-07-2019 επισυναπτόμενο έγγραφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστέριος Μαντζιώκας: Τον έχασε η Στερεά... τον κέρδισε η Θεσσαλία!

Σας τονίζουμε επιπροσθέτως ότι, το προαναφερόμενο θέμα αποτελεί πάγιο αίτημα και της Ομοσπονδίας μας, η όποια δε αναβλητικότητα και καθυστέρηση υλοποίησης του θα δυσχεράνει έτι περαιτέρω το εύρυθμο της λειτουργίας  της Δ.Α.Ε.Α. η οποία αναπτύσσει την όποια επιχειρησιακή της δράση κυριολεκτικά αποδεκατισμένη.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

(Το έγγραφο της ΄Ενωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis