Τι επισημαίνει η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τη δυνατότητα τοποθέτησης νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Τι επισημαίνει η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τη δυνατότητα τοποθέτησης νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Ομοσπονδία των Αστυνομικών προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη:

Θέμα:   «Τροποποίηση Π.Δ. 75/2016»

Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε όπως, αναληφθούν από μέρους σας άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες προκειμένου να επέλθουν αλλαγές στις διατάξεις του ανωτέρω Προεδρικού Διατάγματος, ώστε, να δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Σκοπός δεν είναι άλλος παρά μόνον η ενίσχυση αυτής της νευραλγικής υπηρεσίας του Λεκανοπεδίου, του εύρυθμου της λειτουργίας της και η στελέχωσή της με έμψυχο δυναμικό που αποτελεί άλλωστε και πάγιο αίτημα της οικείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, όπως ευλόγως τεκμηριώνεται στο υπ΄αριθμ. 301/2 από 23-07-2019 επισυναπτόμενο έγγραφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστέριος Μαντζιώκας: Τον έχασε η Στερεά... τον κέρδισε η Θεσσαλία!

Σας τονίζουμε επιπροσθέτως ότι, το προαναφερόμενο θέμα αποτελεί πάγιο αίτημα και της Ομοσπονδίας μας, η όποια δε αναβλητικότητα και καθυστέρηση υλοποίησης του θα δυσχεράνει έτι περαιτέρω το εύρυθμο της λειτουργίας  της Δ.Α.Ε.Α. η οποία αναπτύσσει την όποια επιχειρησιακή της δράση κυριολεκτικά αποδεκατισμένη.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

(Το έγγραφο της ΄Ενωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών