Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:58 | 23/09/2017

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ένστολοι συνεργάτες της πολιτικής ηγεσίας με υποδειγματικό επαγγελματισμό, μεγάλη ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση ευθύνης, συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια τόσο για την οικονομική ανάκαμψη και την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής κοινωνίας , όσο και για την εκτίναξη στην παγκόσμια λίστα του κύρους της  χώρας,  αφού διαχειρίστηκαν  με επιτυχία, επιχειρησιακά, την  επίσκεψη του κ. Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα και τις επίσημες εκδηλώσεις των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης  Θεσσαλονίκης.


   Τις  παραπάνω κρίσιμες επισημάνσεις διατυπώνει σε δημόσια επιστολή του προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., με γαλατική αβρότητα, ο Γεν. Γραμματέας  Δημόσιας Τάξης  κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, για να εκφράσει  τις  θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του, επειδή πράγματι το δικαιούνται και το αξίζουν.
   Ο συντεχνιακός ρατσισμός και οι εξαιρέσεις στον κολοφώνα της δόξας έχουν καταργήσει τους κανόνες. Ο θυμόσοφος λαός έχει απαντήσει διαχρονικά στα φαινόμενα των καιρών με τη ρήση: 
                                        ‘‘Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια’’
   Επίσημα δεν ενημερωθήκαμε, αλλά οι λύσεις στα προβλήματα του πολιτικού προσωπικού δεν έχουν δρομολογηθεί και δεν βρίσκονται σε νομοσχέδιο σκούπα που θα καταθέσει η πολιτική ηγεσία για να καταγράψει έμπρακτα τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της για τη πολύχρονη προσφορά του.
   Οι Κασσάνδρες που θλίβονται για την διατήρηση ‘‘των προνομίων‘’ θα δικαιωθούν.
     Έτσι τα σοβαρά προβλήματα : της μονιμοποίησης του Ι.Δ.Α.Χ. προσωπικού , της μετακίνησης στα Μ.Μ.Μ., της έλλειψης προσωπικού καθαριότητας, , της νοσηλείας στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, της εργασίας πέραν του πενθημέρου, της άμεσης τοποθέτησης Προϊσταμένων σε θέσεις ευθύνης, της αξιοποίησης προσοντούχων και πολύπειρων υπαλλήλων σε θέσεις της διοικητικής υποστήριξης, της ενίσχυσης των Υπηρεσιών ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ.  με νέες προσλήψεις μονίμου προσωπικού, της αξιολόγησης του προσωπικού, της κατάργησης Διευθύνσεων και Τμημάτων που προΐστανται Πολιτικοί Υπάλληλοι για το βόλεμα υμετέρων , θα παραμείνουν στις καλένδες διαψεύδοντας ακόμη και τους πλέον καλόπιστους συναδέλφους.
   Με την έκδηλη αδιαφορία και την εκκωφαντική απραξία που επιλέγουν ως λύση οι αρμόδιοι, είναι πλέον βέβαιο ότι θα ανοίξουν οι πύλες της εξόδου προς άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου κατ’ εφαρμογή του νόμου της κινητικότητας και αποστέρησης της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. από στελέχη, που θα έχει ως συνέπεια την αποψίλωση των Υπηρεσιών και τον αποδεκατισμό των μάχιμων και των διοικητικών υπηρεσιακών
      Υ.Γ.  Όσον αφορά στους 312 υπαλλήλους, ιδιαίτερης κατηγορίας ένστολου πολιτικού προσωπικού, για τους 90 εξ αυτών που εντάχθηκαν ως ειδικοί φρουροί, φρόντισε η πολιτική ηγεσία να τους καλωσορίσει με δύο εκδηλώσεις, ενώ για τους υπόλοιπους 221 που επέλεξαν να ενταχθούν στο πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., δεν περίσσεψε μελάνι ούτε για μια τυπική ανακοίνωση καλωσορίσματος.

ΠΡΟΣ:    Σωματεία – Μέλη μας
ΚΟΙΝ.:  - Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
                κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
              - Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
                 κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ   

                                                                                                           Για το Δ.Σ.
 
                                                              Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας
       
                                                          Γεώργιος Κολοβός                                                        Μαργαρίτα Κολοβού

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis