Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 05/01/2016

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: σε αυτούς που πηγαίνουν πολύ συχνά στο γυμναστήριο και βγάζουν τα λεφτά της συνδρομής τους και με το παραπάνω, σε αυτούς που πηγαίνουν πολύ σπάνια και έχουν χάσει τις τελευταίες 284 φορές και σε αυτούς που το ξέρουν ότι θα λιποψυχήσουν και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν εγγραφή. Πώς θα ήταν όμως τα πράγματα στον κόσμο αν τα γυμναστήρια έλεγαν αλήθειες όπως οι παραπάνω;

Πώς θα αντιδρούσαν οι τύποι που ανήκουν στις δύο τελευταίες κατηγορίες αν έβλεπαν μια διαφήμιση γυμναστηρίου στην τηλεόραση ή το διαδίκτυο, που θα τους έλεγε τα εξής:

«Ελάτε σε μας. Εδώ θα δείτε μερικά πολύ ωραία κορμιά, μπορεί να φλερτάρετε, θα αντέξετε μόνο τις πρώτες φορές γιατί είστε λαπάδες και μετά θα είστε τουρίστες, αλλά εμάς δεν μας νοιάζει γιατί θα έχουμε πάρει τα λεφτά μας». Μη θεωρήσετε ότι θα έχαναν την πελατεία τους. Το αντίθετο μάλιστα.

Η ειλικρίνεια ανταμείβεται και μπορείτε να δείτε το Honest Ad ενός φανταστικού - κυριολεκτικά και μεταφορικά - γυμναστηρίου, ώστε να πειστείτε ότι το γυμναστήριο είναι κομπλέ και να του φερθείτε όπως ο Τσάντλερ.

 

 

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis