Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:39 | 24/03/2021

Την πρώτη της κατάθεση στις Αρχές έδωσε η σύζυγος του αστυνομικού που δέχτηκε χθες, Τρίτη, επίθεση με μπουνιά στο πρόσωπο από δύο αγνώστους.

Η 45χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από ένα μίνι μάρκετ και όπως όλα δείχνουν άτομα που την είχαν στοχοποιήσει λόγω της ειδικότητας του συζύγου της, δεν δίστασαν να της επιτεθούν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαστής εντοπίστηκε νεκρός στo διαμέρισμά του


Η γυναίκα φέρεται να είπε:

«.....Ήμουν μόλις 100 μέτρα πριν μπω στο σπίτι μου και άκουσα ξαφνικά κάποιος να φωνάζει “να αυτή είναι, η γυναίκα του μπάτσου”. Μέχρι να γυρίσω να δω τι συμβαίνει δέχτηκα χτυπήματα στο πρόσωπο. Ήταν δύο που φορούσαν σκούρα ρούχα και μάσκες. Αν κατάλαβα καλά γιατί δεν πρόλαβα να συγκρατήσω κάτι παραπάνω, οι ηλικίες τους ήταν 20 έως 30 ετών και επέβαιναν σε ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού».

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που άγνωστοι είχαν πετάξει φειγ βολάν έξω από το σπίτι του αστυνομικού.

Οι Αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα ψάχνουν για μάρτυρες καθώς το περιστατικό έγινε σε ένα μικρό δρόμο χωρίς κάμερες.

Πάντως μέχρι στιγμής προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομα που διαμένουν στην περιοχή ίσως και σε πολύ κοντινή απόσταση στο σπίτι του αστυνομικού, και μάλιστα υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη έλεγε στο CNN Greece ότι ίσως πρόκειται και πάλι για άτομα που έχουν να κάνουν με τον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και το χώρο των χούλιγκαν.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis