Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 21/09/2018

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να "φτιαχτώ" το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά. Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ ...».

[custom:google-ads]

Αυτά είναι τα όσα μπόρεσε να πει χθες αργά στους αστυνομικούς η 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη χωρίς τις αισθήσεις της στο Ζεφύρι. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι εντόπισε ίχνη βιασμού.

Αμέσως άρχισε για τις Αρχές μια αγωνιώδης έρευνα, καθώς έχουν ήδη εντοπίσει ίχνη DNA στην 22χρονη, που οι Aρχές εκτιμούν ότι ανήκουν σε νεαρό άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να απαντηθούν ερωτήματα της υπόθεσης.

Όσο πάντως και να προσπάθησαν οι αστυνομικοί να μπορέσουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα όσα ακολούθησαν της χρήσης ουσιών από τη νεαρή και την παρέα της, δεν στάθηκε δυνατό καθώς η γυναίκα επαναλάμβανε συνεχώς ότι είναι αδύνατο να θυμηθεί οτιδήποτε.

Οι αστυνομικοί στη δυτική Αττική έχουν βάλει στο μικροσκόπιο δυο σπίτια που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πρόκειται για τους χώρους που η 22χρονη και η παρέα της έκαναν χρήση ναρκωτικών, όμως ακόμη δεν μπορούν να είναι βέβαιοι και συνεχίζουν την έρευνα στη περιοχή.

Μίνα Καραμήτρου
Μίνα Καραμήτρου
 
Πηγή: cnn.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis