Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 02/08/2018

Δείτε το Δελτιο Τύπου που εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομία Αττικής:

Διαχρονικά το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δεν ανέχτηκε και δεν ανέχεται υποκριτικές στάσεις και συμπεριφορές της ηγεσίας  απέναντι σε συναδέλφους που με θυσίες σηκώνουν στους ώμους τους την τιμή και το γόητρο της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις κρίσιμες περιόδους που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται η κοινωνία και οι πολίτες της.

   Γίναμε γραφικοί, να καταγγέλλουμε τους « κωφάλαλλους» ασυρμάτους, που μας καθιστούν ανίκανους να σώσουμε τη ζωή μας και την ζωή των συμπολιτών μας .

   Γίναμε γραφικοί καταγγέλλοντας ότι η ΔΙ.ΑΣ έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της και επιβιώνει με «τάματα»  επιχειρηματιών και με προσωπικές θυσίες συναδέλφων.

   Κουράσαμε να επαναλαμβάνουμε το «ξέπλυμα» των υπηρεσιών και τη χορηγία τεράστιου αριθμού στις υπηρεσίες πολιτικών και επιχειρηματιών. Καταγγέλλουμε ότι 400 περίπου αστυνομικοί είναι σήμερα αποσπασμένοι από τη ΔΙ.ΑΣ σε πρόσωπα και επιχειρηματικά συμφέροντα!!!

   Η ΥΑΤ καλείται το πρωί να περιφρουρήσει κυβερνητικές επιλογές και στόχους, ενώ το βράδυ δέχεται βροχή  τις μολότωφ από αυτούς  ανατρέφονται με πολιτικά χάδια και υπερασπιστικές τακτικές

   Ή ΔΕΛΤΑ αποτελούσε για τον κ Υπουργό «τσούρμο που δρούσε ανεξέλεγκτα σαν τους αναρχικούς» αναζητώντας  όμως σήμερα επικοινωνιακά στηρίγματα στις πράξεις αυτοθυσίας των τεσσάρων αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ εκ των οποίων οι δύο υπηρέτησαν πριν στην Δ.ΕΛ.Τ.Α .

   Σήμερα αποκαλύπτουμε καταγγέλλοντας παράλληλα, ότι με διαταγή του Προϊστάμενου Επιτελείου, Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ απορρίπτονται  όλα τα  αιτήματα που υπέβαλλαν συνάδελφοι από ΔΙ.ΑΣ και ΥΑΤ για άλλες υπηρεσίες εντός Αττικής μεταξύ αυτών και συναδέλφων  με προβλήματα υγείας, καθιστώντας για άλλη μια χρονιά τις υπηρεσίες αυτές σε « φυλακή» και « τιμωρία» για τους υπηρετούντες, προφανώς αποτελώντας το άλλοθι της διατήρησης των 400 αποσπασμένων σε πρόσωπα κάθε είδους εξουσία.

   Πόσο άλλο πια ….?

   Είμαστε σίγουροι όμως ότι αυτή η περιφρόνηση και απαξίωση δεν επηρεάζει επ ουδενί  το φρόνημα τους για προσφορά και θυσιαστικό φρόνημα.

   Πραγματικά όμως, η αδιαφορία του Αρχηγείου για το προσωπικό του και η στροφή του τα τελευταία χρόνια  στην επικοινωνία  δεν μας αφήνει σοβαρά περιθώρια ελπίδας .

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis