Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 04/07/2016

Αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού, λόγω του εθίμου ... τραγούδησε τον Ύμνο του Παναθηναϊκού, φορώντας και το πράσινο κασκόλ!

 

Χαρές και πανηγύρια για τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και Διοικητή του B' Αστυνομικού Τμήματος Γιώργο Πικράκη, που ήλθε σε γάμο κοινωνίαν με την αγαπημένη του Άννα Φανουράκη, ενώ παράλληλα βάφτισε και τον γιο του Νικόλαο, σε μια όμορφη και με αρκετό κόσμο εκδήλωση στο Παλάντιουμ!

Και δεν ήταν μόνο η διπλή χαρά του Γιώργου, της Άννας, των συγγενών, φίλων και συναδέλφων, που έκαναν ξεχωριστή την χθεσινή τελετή μα και ο στρατιωτικός χαραχτήρας του γάμου, που είχε τα τελετουργικά που τηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις ξαι που του δίνουν χρώμα, χιούμορ και ιδιαιτερότητα.

Έτσι το γαμπρό συνόδευσαν συνάδελφοι του από τη Σχολή Αστυνόμων, κρατώντας τα ξίφη της σχολής που έκαναν και μια σχετική ασπίδα για να διαβεί ο γαμπρός, ενώ υπήρξαν και τα απαραίτητα καψόνια, όπως εθιμικά γίνεται στις στρατιωτικές σχολές. Ο γαμπρός έκανε τους απαραίτητους κύκλους γύρω από την εκκλησία, δήλωσε πιστή υποταγή στην... πεθερά, ενώ φίλοι και γνωστοί του έτρεξαν να παραδώσουν δήθεν τα κλειδιά των σπιτιών που είχε ο γαμπρός ως ερωτικές φωλιές, πριν αποφασίσει να παντρευτεί και να αποδείξει εμπράκτως πως αποχωρίζεται την εργένικη ζωή! Και σαν να μην έφθαναν αυτά, "χτυπώντας" εκεί που ... πονάει (ως φανατικός Ολυμπιακός), οι συνάδελφοί του τον ανάγκασαν να πει τον Ύμνο του Παναθηναϊκού και να φορέσει και το πράσινο κασκόλ!

Είχε το χρώμα της η τελετή που συνοδεύτηκε με γλέντι μέχρι πρωίας! Στο Γιώργο, τη γλυκιά και πανέμορφη Άννα και το μονάκριβο τους Νικόλα τις πιο θερμές ευχές και από το cretalive!

www.cretalive.gr

 

Το policenet.gr εύχεται στο υπέροχο ζευγάρι να ζήσει και να είναι πάντα πολύ ευτυχισμένο!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ Συμεωνίδης Σταύρος - Ειδική Έκπτωση -15% σε Είδη Γάμου και Βάπτισης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

Τα καψόνια στον πρόεδρο ... πριν το γάμο!
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis