Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 08/05/2019

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας που άρχισε με τη δολοφονία Γρίβα πριν από δύο χρόνια στα Γλυκά Νερά, όπως μαρτυρά η εκτέλεση του «Παναγή», κατά κόσμον Π.Σ., στα Μανιάτικα του Πειραιά. 

Ο 52χρονος έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Τρίτης από δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε σκούρου χρώματος όχημα και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στην οδό Βλαχάκου, περίπου 500 με 600 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας.

[custom:google-ads]

Όπως φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο διεπράχθη το έγκλημα, οι εκτελεστές γνώριζαν όλες τις κινήσεις του θύματος και του είχαν στήσει ενέδρα. Ο 52χρονος είχε έρθει από την Κεφαλονιά και τη στιγμή της εκτέλεσης ετοιμαζόταν να εισέλθει σε σπίτι συγγενικού του προσώπου επί της οδού Κατσαντώνη.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και επιδόθηκαν σε εκτεταμένες αναζητήσεις, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί στοιχεία που να οδηγούν στα ίχνη των δραστών.

Το παρελθόν του θύματος

Το 2010 ο 52χρονος, στον οποίο χρεώνονται σχέσεις με μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται τη νύχτα, είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας στο Χαϊδάρι, την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Τότε άγνωστοι τον είχαν πυροβολήσει και πάλι στο κεφάλι, αλλά κατάφερε να επιζήσει. Τον Φεβρουάριο του 2007 το θύμα είχε συλληφθεί για παράνομη μεταφορά μεταναστών, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως εμπλεκόταν σε τουλάχιστον τρεις ληστείες που είχαν σημειωθεί τα έτη 2005 και 2006.

Στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας έφτασε και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, το οποίο έλαβε καταθέσεις από τους γείτονες για το περιστατικό.

Ο θάνατος του 52χρονου, ο οποίος, όπως προαναφέρθηκε, είχε ιστορικό ληστειών και εκβιάσεων, αποδίδεται σε «συμβόλαιο θανάτου» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στον κόσμο της νύχτας που έχει αφήσει πίσω του πολλούς νεκρούς.

Το θύμα

Το θύμα

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis