Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για βιασμό

Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για βιασμό

Σάλο έχει προκαλέσεις εδώ και λίγες μέρες η καταγγελία του γνωστού μοντέλου Ρίας Αντωνίου ότι ο επιχειρηματίας σύντροφός της την βίασε.

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων όπου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μετά από έντονη συζήτηση περί χωρισμού τους υπήρξε ξυλοδαρμός και βιασμός, κάτι που ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος, αρνείται λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητα του.

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή η Ρία Αντωνίου φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ κάνει και λόγο και για ύπαρξη ρήξεων στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν ήταν πρόσφατες.

Ο δικηγόρος του μοντέλου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα tlife.gr: «Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου».

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος με γραπτή δήλωσή του του στο site Νewsbomb αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ’όλες τις απόψεις σχέση, με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση την οποία θεώρησα λήξασα. Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία «βιασμού » εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει. Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή κατηγορητήριο.

Θέλω να πιστεύω πως η κυρία , θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω».

Πηγή:  eleftherostypos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η Πέπη Τσεσμελή μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής πριν 16 χρόνια