Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 06/07/2020

Το. Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. επιθυμεί για μια ακόμα φορά να εκφράσει τον θαυμασμό του και να δώσει δημοσίως τα συγχαρητήρια του στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα στην ομαδα 514-1 για την υπομονή τους, την παρατηρητικότητα τους τον επαγγελματισμό τους, που απογευματινές ώρες της 4/7 εντόπισαν όχημα που κινούνταν υποπτα στην περιοχή της Ελευσίνας και σε σήμα τους δεν σταματούσε ώστε να προβούν σε Αστυνομικό έλεγχο.

Κάπου εκεί όμως η κατάσταση άρχισε να γίνετε επικίνδυνη , γιατι ο ύποπτος προσπάθησε πάρα πολλές φορές με το όχημα του να εμβολισει την ομάδα , με συνέπεια να είναι εξαιρετικά πιθανό να τραυματιστουν σοβαρά οι 4 αστυνομικοί , αλλά οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέχισαν να ακολουθούν το όχημα, αψηφώντας το κίνδυνο .

Εν τέλει, μετά σχεδόν από 30 λεπτά περίπου, κατάφεραν να ακινοτοποιησουν το όχημα στην περιοχή της Μάνδρας και να συλλάβουν τον σεσημασμένο δράστη.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα οχήματα Αμεσης Δράσης στο Β9- 1 και Β9- 3 για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολιτιμη συνδρομή τους στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παλικάρια που μας κάνουν περήφανους καθημερινά!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis