Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:18 | 28/01/2018

Όπως αναφερθήκαμε και σε προηγοήμενο δημοσίευμα του Policenet.gr  το Προεδρικό Διάταγμα  6/2018 (Α' 11) που δημοσιεύτηκε μέσα στην εβδομάδα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο Π.Δ. 100/2003 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού» (Α' 94).

Ως προς τον τόπο συμφερόντων των Αστυνομικών  το αρθρο 21 του νέου Π.Δ. προβλέπει ότι η εισαγωγική πρόταση της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του π.δ. 100/2003 (Α΄ 94) αντικαθίσταται ως εξής:
«1. Ως τόπος συμφερόντων του αστυνομικού θεωρείται ο Δήμος ή η Κοινότητα της επιλογής του, εφόσον ο τόπος αυτός αποτελεί έδρα αστυνομικής Υπηρεσίας και περιλαμβάνεται μεταξύ των κατωτέρω περιοριστικά αναφερόμενων τόπων: ».

 

Θυμίζουμε οτι μέχρι τώρα η εν λόγω διάταξη περιελάμβανε διατύπωση που ανέφερε ρητά την επιφύλαξη των διατάξεων περί εντοπιότητας.

Η εν λόγω διατύπωση πλέον αφαιρείται.

Θυμηθείτε την διατύπωση που είχε η εν λόγω διάταξη πριν την τροποποίηση του Π.Δ. 6/2018: "1. Ως τόπος συμφερόντων του αστυνομικού θεωρείται ο Δήμος ή η Κοινότητα της επιλογής του, με την επιφύλαξη των διατάξεων περί εντοπιότητας, εφόσον ο τόπος αυτός αποτελεί έδρα αστυνομικής Υπηρεσίας και περιλαμβάνεται μεταξύ των κατωτέρω περιοριστικά αναφερόμενων τόπων"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis