Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 19/10/2018

[custom:google-ads]

Σε τουλάχιστο τρεις αναρτήσεις της στο Twitter, η αστυνομία του Τορόντο, αναφέρει ότι η χρήση κάνναβης στον Καναδά είναι νόμιμη και ως εκ τούτου πρέπει οι πολίτες να σταματήσουν να αναφέρουν τέτοια περιστατικά στη γραμμή έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία του Τορόντο εξηγεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι, το να ρωτάς τι να κάνεις με το κατεψυγμένο κρέας σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν είναι επείγουσα κλήση, όπως δεν χρειάζεται να ενημερώνονται οι αρχές για το αν έρχεται μυρωδιά κάνναβης από το σπίτι του γείτονα.

Ούτε το αν χάθηκες με το αυτοκίνητο σου και χρειάζεσαι οδηγίες, δεν αφορά το 911, αναφέρει σε άλλο tweet με την Αστυνομία του Τορόντο να πληροφορεί το κοινό ότι η κατανάλωση κάνναβης επιτρέπεται όπου επιτρέπεται και το κάπνισμα, εκτός εάν πρόκειται για οδηγούς μηχανοκίνητων οχημάτων.

Σε άλλη δημοσίευση στο Twitter της Αστυνομίας του Τορόντο, αναφέρει ότι το να ζητάς από την Αστυνομία να καλέσει τον φίλο σου γιατί ξέμεινες από λεπτά ομιλίας δεν είναι επείγουσα κλήση όπως δεν χρειάζεται να ενημερώνονται οι Αρχές για το αν ο γείτονας σας διαθέτει φυτά κάνναβης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Πηγή:  tothemaonline.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis