"Τι σημαίνει πρώην Σ.Φ. ή Ε.Φ.? Πρώην είναι οι «γκόμενοι» για να μιλήσω κ εγώ την ίδια γλώσσα με μερικούς ..."

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
"Τι σημαίνει πρώην Σ.Φ. ή Ε.Φ.? Πρώην είναι οι «γκόμενοι» για να μιλήσω κ εγώ την ίδια γλώσσα με μερικούς ..."

Εξακολουθούν τα σχόλια και οι απόψεις συνδικαλιστών να εκφράζουν την αντίδραση του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ με αφορμή το νέο μισθολόγιο το οποίο πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

«Δυστυχώς χθες επικράτησε το show από την ενημέρωση και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το νέο μισθολόγιο.

Στο ερώτημα πότε η γλώσσα του λιμανιού έγινε η σημαία του μαχιμου συνδικαλισμού, δεν μπορώ να απαντήσω, μπορώ όμως να απαντήσω ότι με ήθος κ πυγμή η Ομοσπονδία μας θα βρεθεί μπροστά σε οποιονδήποτε κ θα διεκδικήσει αυτά που μας αναλογούν ενώ θα διαφυλάξει με όλες της τις δυνάμεις αυτά που με αγώνα κερδίσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα χάσουν και άλλα νυχτερινά οι Αστυνομικοί; Φέρνουν από... την πίσω πόρτα νέες μιεώσεις στα Σώματα Ασφαλείας;

Υπάρχουν απορίες πολλές που επιβάλλεται να λυθούν.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξουν 4 διαφορετικές κατηγορίες προσωπικού, που θα κάνουν την ίδια δουλειά, με τους ίδιους κινδύνους κ θα πληρώνονται διαφορετικά!!!

Τί σημαίνει πρώην ΣΦ ή ΕΦ? Πρώην είναι οι «γκόμενοι» για να μιλήσω κ εγώ την ίδια γλώσσα με μερικούς μπας κ με καταλάβουν! Γιατί χρησιμοποίησε το υπουργείο ή ο οποιοσδήποτε άλλος την λέξη ομογενοποιημενοι από την στιγμή που οι ίδιοι την αναιρούν αμέσως σε αυτά που έχουν διαρρεύσει για το νέο μισθολόγιο?

Ο στρατός γιατί να μην αναγνωρίζετε κ αν δεν αναγνωρίζετε ο υπάλληλος πριν βγει στη σύνταξη θα πρέπει να τον πληρώσει? Με εκείνους που τον αναγνώρισαν τί θα γίνει? Το 5 πενθήμερο που δεν θα καταβάλλεται με ποιον τρόπο θα καλύπτεται? Κουπόνια? Ρεπό? Με τους ομογενοποιημενους που έχουν προαχθεί μέσω εξετάσεων τί θα γίνει? Σε ποια κατηγορία θα ενταχθούν? Πολλά τα ερωτήματα, για τα οποία σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε απαντήσεις αν…» σχολιάζει ο Νίκος Μπαλούρδος μέλος του ΔΣ ΠΟΣΥΦΥ.

Πηγή:  www.nantiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: Ποιοι ευνοούνται και ποιοι όχι από τις νέες ρυθμίσεις

4ο Μνημόνιο – Τα άρθρα που αφορούν τους ένστολους

 

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εγκαίνια του ξενώνα Αστυνομικών από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

Καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού της ΔΙΑΣ στη Μάνδρα

Περιπολία με την επίλεκτη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ