Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 16/02/2020

Εχτές ο πρόεδρος Φώτης Δημήτριος και η αντιπρόεδρος Τσανούκα Βάγια εκπροσωπώντας την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, συναντήθηκαν στη Βέροια με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟÏΔΗ στα πλαίσια επίσκεψης του στην περιοχή και σύσκεψης με Αξιωματικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την συνάντηση, αναφερθήκαμε στην έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στον απαρχαιώμενο και επικίνδυνο στόλο ο οποίος χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Επίσης αναφερθήκαμε στην δέσμευση της κυβέρνησης για την αλλαγή του μισθολογίου και του βαθμολόγιου καθώς και στο θέμα ικανοποίησης των μεταθέσεων των τρίτεκνων Αστυνομικών.

Ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης οχημάτων και λοιπών ειδών τονίζοντας ότι έχουν δοθεί οδηγίες στο Αρχηγείο για άμεση εκμετάλλευση κατασχεμένων από την Ελληνική Αστυνομία οχημάτων και άμεση διάθεση αυτών στις Υπηρεσίες Ασφάλειας. Καθώς και ότι ως το τέλος Μαΐου 2020 θα δοθούν έγχρωμα περιπολικά οχήματα σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόσθεσε επίσης ότι με τις προσλήψεις συνοριακών φυλάκων σε Έβρο και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σταματήσουν οι αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού σε αυτές τις περιοχές. Για το βαθμολόγιο και το μισθολόγιο θα ξεκινησουν εργασίες τους επόμενους μήνες σε συνεργασία με την ΠΟΑΣΥ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis