Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 30/03/2022

 Το γραφείο του Aντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Αθανασίου ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑ επισκέφθηκε την 28/03/2022 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσής μας ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξη των αστυνομικών υπηρεσιών της Φθιώτιδας, με την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και περιπολικών οχημάτων από την Περιφέρεια Στερεάς , μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ , τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν την κύρια πηγή ανανέωσης. Εν συνεχεία ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα τονίστηκε η αναγκαιότητα ουσιαστικής θωράκισης των αστυνομικών που κινδυνεύουν καθημερινά στη μάχη κατά της εγκληματικότητας και της ανομίας.

    Από την πλευρά του ο κ. ΚΑΡΑΚΑΝΤΖΑΣ μας ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομίας, τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός τόσο ο ίδιος όσο και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης ΣΠΑΝΟΣ, σε κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν και μας διαβεβαίωσε ότι η αγαστή συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, προς όφελος τόσο των Αστυνομικών της Φθιώτιδας όσο και των συμπολιτών μας.

εθυμοτυπικη επισκεψη στον

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis