Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 24/09/2019

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου

Το Σάββατο 21/09/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη Ιωάννη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας στην απόφαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για μηδενική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου στις συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικού προσωπικού έτους 2019 και ζητήθηκε να αλλάξει η σχετική διαταγή αναφέροντας τις ελλείψεις και της ανάγκες του νομού σε αστυνομικό προσωπικό.

Ενημερώσαμε τον κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ για

την διαδικασία τεχνικού ελέγχου των υπηρεσιακών οχημάτων και ζητήσαμε την αλλαγή της υπουργικής απόφασης που εξαιρεί τα υπηρεσιακά οχήματα από τον έλεγχο σε κέντρα τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), καθώς έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί πάρα πολλοί αστυνομικοί από τροχαία ατυχήματα εν ώρα υπηρεσίας.

Τέλος συζητήθηκε το κτιριακό ζήτημα της Δ.Α. Ρεθύμνου όπου ενημερώθηκε ο κ. Υφυπουργός για τις εξελίξεις και ζητήθηκε η βοήθεια του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να μπορέσει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και ενταχθεί το έργο σε χρηματοοικονομικό πρόγραμμα.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα και θα μας απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis