Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 18/11/2018

Η αστυνομία του Middleton λέει ότι ένας νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες μετά από ψευδή κλήση στην αστυνομία για καταγγελία κατάστασης ομηρίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η αστυνομία έλαβε την κλήση γύρω στις 8:45 μ.μ. το Σάββατο για μια κατάσταση ομήρων σε πολυκατοικία στη λεωφόρο Pheasant Lane. Ο καλών είπε ότι κρατείται όμηρος σε ένα υπόγειο από κάποιον με όπλο. Έπειτα η κλήση αποσυνδέθηκε.

[custom:google-ads]

Αξιωματικοί από το γραφείο του Sheriff County Dane County και το τμήμα αστυνομίας του Middleton εξέτασαν το ακίνητο και δεν βρήκαν στοιχεία για κατάσταση ομηρίας.

Οι αστυνομικοί είδαν ένα 12χρονο και ένα 13χρονο αγόρι να εγκαταλείπουν την περιοχή, όπου είχαν κληθεί. Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τα δύο αγόρια από κάποιες προηγούμενες επαφές. Ύστερα βρήκαν και τα δύο αγόρια στα σπίτια τους και παραδέχτηκαν ότι είχαν κάνει φάρσα στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ληστεία με πυροβολισμούς - Συναγερμός και μπλόκα της Αστυνομίας

Η αστυνομία του Middleton αναφέρει ότι πολλές φορές γίνεται μια ψεύτικη κλήση στο 911 για έκτακτη ανάγκη για να μαζέψουν ένα μεγάλο μέρος των αρχών σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Οι ψευδείς κλήσεις στην αστυνομία συμβαίνουν πράγματι πολύ συχνά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η αστυνομία του Middleton λέει ότι 12 αξιωματικοί μεταξύ της υπηρεσίας τους και του γραφείο του Sheriff County Dane ανταποκρίθηκαν σε αυτή την κατάσταση, ανησυχώντας για τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά και εξαντλώντας τους πόρους για δύο ώρες έως ότου η αστυνομία επιβεβαιώσει ότι η κλήση ήταν ψευδής. Την ίδια στιγμή θα μπορούσε να λαμβάνει χώρα σε κάποια άλλη περιοχή κάποιο αληθινό σοβαρό περιστατικό. Και σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχε αστυνομικό δυναμικό διαθέσιμο να ανταποκριθεί εξαιτίας μιας… φάρσας! Όπως καταλαβαίνουμε τέτοιου είδους φάρσες δεν προκαλούν γέλιο. Αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Πάντως σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας του Middleton, ένα από τα δύο αγόρια που ομολόγησε την φάρσα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis