Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 05/07/2020
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, τουλάχιστον 316 εκατομμύρια άνθρωποι σε τουλάχιστον 42 πολιτείες κλήθηκαν να μείνουν στο σπίτι για να παραμείνουν ασφαλείς. Ωστόσο, τουλάχιστον 63 Αμερικανοί αστυνομικοί πέθαναν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έλαβαν το είδος της τελετής που θα λάμβαναν πριν την πανδημία.

[custom:google-ads]

Στις κηδείες των αστυνομικών οι άνθρωποι δεν ήταν εκεί. Η έκχυση της υποστήριξης μετρήθηκε μόνο στο πόσα άτομα είδαν τη διαδικασία σε μια «ζωντανή ροή» στα κοινωνικά μέσα.
 
Πράγματι, εν μέσω των «κοινωνικών αποστάσεων» -εντολών που εκδόθηκαν από διάφορους κυβερνήτες και τοπικές αρχές, οι κηδείες των αστυνομικών άλλαξαν δραματικά.
 
Ένα παράδειγμα ήταν η τελετή μνήμης και η κηδεία του James O'Connor IV του αστυνομικού τμήματος της Φιλαδέλφειας. Η προβολή και η κηδεία του θανάτου του αστυνομικού  της Φιλαδέλφειας αναβλήθηκε «επ 'αόριστον» λόγω των περιορισμών στις δημόσιες συγκεντρώσεις.
Το ζήτημα ήταν να γίνει το καλύτερο δυνατό για να είναι όλοι ασφαλείς.
 
Για το άμεσο μέλλον, οι τελετές και οι κηδείες των αστυνομικών θα είναι διαφορετικές. Αυτό είναι απλώς ένα γεγονός.
 
Αλλά όταν επιλυθεί αυτό το ζήτημα, οι Αμερικανοί θα αφιερώσουν χρόνο που πρέπει για να τιμήσουν τους αστυνομικούς που χάθηκαν.
 
Σε γενικές γραμμές, οι Αμερικανοί είναι "ανθεκτικοί".
 
Μετά το Peal Harbour, η χώρα ενώθηκε. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 9/11, η χώρα ενώθηκε.
Οι Αμερικανοί ενώθηκαν και πάλι κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Το έκαναν μένοντας μακριά ο ένας απ' τον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα νέο σχέδιο αντικατάστασης των αστυνομικών του Λος Άντζελες με άοπλους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης αναμένεται να εφαρμοστεί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis