Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 01/01/2021

Ο νεαρός Ρώσος ονόματι «Domovoi», μέλος μιας ρωσικής παραστρατιωτικής οργάνωσης, θέλησε να διαπιστώσει την αντοχή ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου και  να πειραματιστεί χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο πιστόλι Stechkin μπροστά στους φίλους του που κατέγραφαν το περιστατικό με κάμερα, στο Donbass της ανατολικής Ουκρανίας.

[custom:google-ads]

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός έστρεψε το πιστόλι πάνω του και πυροβόλησε εξ επαφής, θεωρώντας πως το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε (το αντίστοιχο αλεξίσφαιρο που χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας) θα τον προστατέψει. Το αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Μετά τον πυροβολισμό ο νεαρός έπεσε στα γόνατά του, άφησε το όπλο να του πέσει και έπιασε με το αριστερό του χέρι το στομάχι του.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός άνδρας έβγαλε το αλεξίσφαιρο και ξεψύχησε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με κάποιο ΜΜΕ, η σφαίρα τον βρήκε στην κοιλιά, σε ένα σημείο του γιλέκου όπου δεν υπήρχε προστασία. Καμία όμως από αυτές τις πληροφορίες δεν ήταν επίσημη.

Ο ειδικός σε στρατιωτικά θέματα, Μιχαίλ Μπράτσκοφ ανέφερε: «Ο πυροβολισμός έγινε από πολύ κοντινή απόσταση. Ακόμη κι αν η σφαίρα δεν διαπέρασε το γιλέκο, η κινητική της ενέργεια θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει ζημιά στα εσωτερικά του όργανα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: La Causa: Η χειρότερη φυλακή στον κόσμο -Ούτε η αστυνομία δεν μπαίνει

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis