Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 19/03/2017

Ας παραδεχτούμε πως είναι λίγο τρελό να βλέπεις να περνούν από μπροστά σου 36 χρόνια ιστορίας λειτουργικών συστημάτων της Microsoft και κάθε λίγο και λιγάκι να πετάγονται στην οθόνη σου ζωγραφιές από πέη. Αν και τρελό, αυτό απαιτούσε το πείραμα του YouTuber, Andrew Tait, που αποφάσισε να βασανίσει έναν υπολογιστή εγκαθιστώντας του όλα τα Windows που έχουν περάσει από τους υπολογιστές μας.

Όπως είπε ο ίδιος στο blog του, το πείραμα κράτησε τρεις ημέρες. Ο Andrew ξεκίνησε με την εγκατάσταση των Microsoft Windows MS DOS 3.1, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη προς αγορά πριν την έκδοση 5, επομένως κάποιος πρέπει σήμερα να πάρει έναν ολόκληρο υπολογιστή για να τα έχει εγκατεστημένα στον υπολογιστή του. Έπειτα χρησιμοποίησε το VirtualBox για να εγκαταστήσει όλα τα Windows από εκείνη την έκδοση μέχρι σήμερα. 

Στο βίντεο αξίζει να παρατηρήσει κανείς τα εργαλεία δημοσίευσης Pagemaker, ZSoft's PC Paintbrush, τις οθόνες έναρξης από τα Windows 3.1 -που θα στοιχειώσουν τις αναμνήσεις σου για πάντα- το παιχνίδι Monty Python's Complete Waste of Time και, φυσικά, ένα πέος που εμφανίζεται σε κάθε πρόγραμμα που μπορεί να υποστηρίξει το σχεδιασμό πέους.

Είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσουμε τις τεχνικές πλευρές του πειράματος, όσο και να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα αποφάσισε να βομβαρδίσει έναν υπολογιστή με όλες τις εκδόσεις των Windows. Καλύτερα λοιπόν να δούμε κατευθείαν το δεκάλεπτο αριστούργημα.

www.vice.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis