Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:50 | 10/02/2015

 

Σε οικονονομικές και περιουσιακές διαφορές αποδίδουν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, την άγρια διπλή δολοφονία ζευγαριού στον ΚορυδαλλόΣύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας και η 57χρονη σύζυγός του έμεναν στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κρέσνας 16, ενώ στο ισόγειο, φαίνεται να διέμενε ο 63χρονος αδερφός της, συνταξιούχος ναυτικός, με τον οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν έντονες προστριβές, εξαιτίας των περιουσιακών διαφορών τους, όπως αναφέρουν ένοικοι και γείτονες.

Στις 08:30, σήμερα το πρωί, φαίνεται να εξελίχθηκε ένας ακόμη έντονος καυγάς. Σχεδόν ταυτόχρονα, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχεται κλήση, πιθανόν από τον 55χρονο, που είχε πυροβοληθεί, ο οποίος ψυχορραγώντας ενημέρωνε τον αστυνομικό, ότι είχε πυροβοληθεί και που βρίσκεται.

Το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έφθασε εκεί, εντόπισε νεκρό τον 55χρονο στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας και δίπλα του, επίσης νεκρή, την 57χρονη σύζυγό του. Τα θύματα έφεραν από ένα τραύμα το καθένα από πυροβόλο όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι μετά τους πυροβολισμούς, είδαν να φεύγει από την πολυκατοικία, ο 63χρονος αδερφός της γυναίκας. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πυροβόλο όπλο, με το οποίο φαίνεται να διαπράχθηκε η διπλή ανθρωποκτονία, και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βασικός ύποπτος του διπλού εγκλήματος είναι ο αδερφός της γυναίκας, ο οποίος αναζητείται, αλλά έχει εξαφανιστεί. Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, βρίσκονται στο χώρο και προβαίνουν σε αυτοψία και εξερεύνησή του.

 
ΠΗΓΗ: thetoc.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis