Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 11/08/2017

Το Κέντρο Νομικής Κατάρτισης ΝΟΜΟΠΟΛΙΣ διοργανώνει ταχύρρυθμα τμήματα προετοιμασίας για πλήρη κάλυψη της κρίσιμης ύλης, για τις Κατατακτήριες εξετάσεις της Νομικής Αθηνών, που αναμένεται να διενεργηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου (δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά και στο e-mail [email protected], με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και το τμήμα στο οποίο επιθυμείτε να ενταχθείτε).

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

 

 

[custom:google-ads]

 

Για τις κατατακτήριες Νομικής Αθηνών λειτουργούν δύο τμήματα ανά έτος, το πρώτο με έναρξη στα τέλη Μαρτίου, και το δεύτερο τμήμα με έναρξη τέλη Αυγούστου και λήξη τέλη Δεκεμβρίου μέχρι τη διεξαγωγή των εξετάσεων (9 ώρες εβδομαδιαίως, 120 διδακτικές ώρες συνολικά)

Έκτακτα τμήματα: Οργανώνονται κατόπιν σχετικής ζήτησης και έκτακτα ή επαναληπτικά τμήματα για υποψηφίους που έχουν παρακολουθήσει κάποιου είδους προετοιμασία στο παρελθόν ή που για κάποιο λόγο αδυνατούν να παρακολουθήσουν τακτικό τμήμα προετοιμασίας.

Διδασκόμενα Μαθήματα  (3 ώρες εβδομαδιαίως κάθε μάθημα)

  1. Αστικό Δίκαιο (διδάσκων, Ελ. Αθανασόπουλος, δικηγόρος LL.M, Dipl. ADR)
  2. Ποινικό Δίκαιο (διδάσκουσα, Ειρήνη Μακρυκώστα, δικηγόρος, LL.M (Penal Law), LL.M (Criminology)
  3. Συνταγματικό Δίκαιο (διδάσκων, Δεδελετάκης Κων/νος, δικηγόρος D.E.A)

 

Πρόγραμμα Απογευματινού Τμήματος Σεπτεμβρίου
Έναρξη: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα, 18.00-21.00:Συνταγματικό Δίκαιο (διδάσκων, Δεδελετάκης Κων/νος, δικηγόρος D.E.A)
Τετάρτη, 18.00-21.00:  Αστικό Δίκαιο (διδάσκων, Ελ. Αθανασόπουλος, δικηγόρος LL.M, Dipl. ADR)
Παρασκευή, 18.00-21.00:Ποινικό Δίκαιο (διδάσκουσα, Ειρήνη Μακρυκώστα, δικηγόρος, LL.M (Penal Law), LL.M (Criminology)

Πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία.

Το μάθημα είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εξέτασης, ενώ διεξάγονται και ιδιαίτερα μαθήματα για τους υποψηφίους που το έχουν ανάγκη ή δεν δύνανται λόγω υποχρεώσεων να παραστούν σε όλες τις ώρες του βασικού τμήματος προετοιμασίας.

Σε κάθε τμήμα προετοιμασίας προβλέπεται η διεξαγωγή προσομοίωσης των εξετάσεων για τουλάχιστον 3 φορές μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Εκπαιδευτικό υλικό:

Παρέχεται δωρεάν πλήρες επιβοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό και πρακτικά θέματα που έχουν επιμεληθεί οι διδάσκοντες.

Συγγράμματα: Υπάρχει δυνατότητα προμήθειας των προτεινόμενων συγγραμμάτων σε προνομιακή τιμή σε σχέση με την τιμή του εμπορίου για τους σπουδαστές μας.

***Υπενθυμίζουμε, ότι λειτουργεί και αντίστοιχο τμήμα προετοιμασίας για τις Κατατακτήριες εξετάσεις της Νομικής Κομοτηνής, με ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων στις 29 Αυγούστου. 

Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στο 210-3648110 και στο e-mail [email protected], με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και το τμήμα στο οποίο επιθυμείτε να ενταχθείτε.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis