Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:08 | 15/08/2017

“Φρένο” στην επικείμενη πώληση άνω των δυο κιλών χασίς έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών που ακινητοποίησαν κοντά στα Σκούρτα Βοιωτίας το φορτηγό με το οποίο τα μετέφερε ένας διακινητής από περιοχή της Αττικής, όπου έκρυβε σε αποθήκη άλλα 19 κιλά!

[custom:google-ads]

Η επιχείρηση των αστυνομικών στήθηκε μετά από πληροφορίες για το όχημα με το οποίο θα γινόταν η μεταφορά, το οποίο εντοπίστηκε να κινείται στην επαρχιακή οδό Πύλης – Σκούρτων και εγκλωβίστηκε. Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού δύο σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 90 γραμμαρίων και ο 48χρονος οδηγός συνελήφθη.

Οι άνδρες της Ασφαλείας δεν άργησαν να εντοπίσουν το σπίτι του δράστη σε περιοχή της Αττικής και σε μια ισόγεια αποθήκη που διατηρεί σε αυτό, ανακάλυψαν πλήθος συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 766 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το φορτηγό του. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis