Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 21/10/2018

Τον είχε στο κατάστημά του, τον πλήρωνε κανονικά κι εκείνος δεν δίσταζε να βάζει… χέρι τόσο στην ταμειακή του μηχανή όσο και στις προπληρωμένες κάρτες.

Ο λόγος για έναν 44χρονο ο οποίος συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές έπειτα από καταγγελία του 38χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου στα Χανιά.

Το χρονικό

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερις μήνες περίπου και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου όταν άγνωστος – τότε – δράστης είχε βάλει χέρι στο… ταμείο του 38χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου αφαιρώντας από μέσα ένα χρηματικό ποσό.

Από τότε μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου ο 38χρονος έβλεπε σε τακτά χρονικά διαστήματα να λείπουν τόσο χρήματα από την ταμειακή του μηχανή όσο και paysafe κάρτες.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες χθες το απόγευμα έφτασαν στα… ίχνη του δράστη που δεν ήταν άλλος από τον 44χρονο υπάλληλο του 38χρονου.

Μάλιστα, όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 44χρονος είχε αφαιρέσει συνολικά από το ταμείο της επιχείρησης του 38χρονου το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ καθώς και προπληρωμένες κάρτες (paysafe) που η αξία τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis