Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 26/04/2019

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας 29χρονος ημεδαπός, συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στο Βαρθολομιό οι δύο δράστες, επιβίβασαν με την άσκηση σωματικής βίας σε αυτοκίνητο 21χρονο ημεδαπό και αφού τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, του άσκησαν ξανά σωματική βία και του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, χτυπώντας τον παθόντα με γροθιές στο πρόσωπο και απειλώντας τον, απαίτησαν εκβιαστικά να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο στο σημείο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη χθες το μεσημέρι, να κινείται με το αυτοκίνητό του στη Γαστούνη και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis