Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 07/03/2019

Ο καβγάς για το ρεύμα ήταν η αιτία που κατέληξε στην δολοφονία του 52χρονου, χθες το απόγευμα, στο Ελαιοχώρι Δυτ. Αχαϊας, από 69χρονο συγχωριανό του.

Ο 52χρονος δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι από τον 69χρονο, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του ζήτησε εξηγήσεις για ρεύμα που κατανάλωνε παίρνοντάς το με μπαλαντέζα από το πατρικό του σπίτι.

[custom:google-ads]

Ο καβγάς τελικά κατέληξε σε τραγωδία, με τον 69χρονο να χτυπά με μαχαίρι τον 52χρονο στην κοιλιά και το θώρακα.

Τον κυνήγησε και τον μαχαίρωσε ξανά

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε το πρώτο χτύπημα ενώ ήταν σκυμμένος στο αυτοκίνητό του και ενώ προσπάθησε να ξεφύγει, ο δράστης τον κυνήγησε και τον μαχαίρωσε για δεύτερη και μοιραία φορά.

Αφωνοι έμειναν κάτοικοι του χωριού, καθώς όλα εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια τους, μέσα στο δρόμο.

Τραγική ειρωνεία, είναι ότι ο άτυχος 52χρονος είχε μεταβεί στο χωριό του από την Αθήνα όπου διέμενε, για να περάσει τις Απόκριες.

Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

Ο 69χρονος δράστης μετά την πράξη του κρύφτηκε σε αποθήκη του Δημοτικού σχολείου του χωριού, όπου όμως εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ είχε ακόμα μαζί του και το φονικό μαχαίρι.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τη δικαιοσύνη καθώς ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα και είχε αποφυλακιστεί το τελευταίο διάστημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία και την παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πηγή: patrastimes

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis