Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 18/09/2015

Ένας έφηβος από το Maryland χτυπήθηκε θανάσιμα από τρένο την ώρα που έβγαζε ρομαντικές φωτογραφίες με το κορίτσι του στις γραμμές του τρένου. 
 

Natalie Crim, μόλις που πρόλαβε να ξεφύγει από το διερχόμενο τρένο.


Η συντετριμμένη έφηβη αμέσως κάλεσε την μητέρα του άτυχου αγοριού και της είπε ουρλιάζοντας: «Χτύπησε τραίνο τον John».



Η μητέρα του 16χρονου πήρε αμέσως το αυτοκίνητό τους και πήγε στο σημείο όπου βρήκε το σώμα του νεκρού γιου της.

«Ζούμε έναν εφιάλτη», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Όπου και να κοιτάξουμε είναι όλα μαύρα». 



Οι δύο έφηβοι -που σε λίγο καιρό θα γιόρταζαν ένα χρόνο από τότε που έγιναν ζευγάρι- πήγαν στις γραμμές των τρένων το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με της δίδυμη αδελφή της Natalie. 

Πολλά παιδιά από το σχολείο μας έχουν βγάλει φωτογραφίες εκεί, λέει η 16χρονη και τονίζει πως η δίδυμη αδερφή της που εκτελούσε χρέη φωτογράφου το μοιραίο απόγευμα σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τις καλύτερες λήψεις για μία παρουσίαση στο σχολείο τους. 

Πριν φύγει από το σπίτι ο 16χρονος έκανε ένα γρήγορο ντουζ, ντύθηκε και είπε στη μητέρα του «σ'αγαπώ» όπως συνήθιζε κάθε φορά που έβγαινε να της λέει.

Μόλις οι τρεις τους αντιλήφθηκαν ότι έρχεται τρένο έτρεξαν να φύγουν από τις ράγες, όμως ο 16χρονος δεν τις ακολούθησε και προσπάθησε να σωθεί τρέχοντας στην αντίθετη από αυτές, κατεύθυνση η οποία αποδείχθηκε μοιραία. 


Ο John ήθελε να γίνει αστυνομικός όμως τα όνειρά του τα σταμάτησε ξαφνικά το μοιραίο τραίνο. Η 16χρονη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λέει πως ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί που ποτέ δεν ζούσε συμβατικά 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis