Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 01/05/2018

Τουρίστες στην Αθήνα ανήμερα Πρωτομαγιά «έπεσαν» πάνω στον κλεφτοπόλεμο ΜΑΤ-αναρχικών στο Πολυτεχνείο και έβγαλαν selfie.

 

Ανυποψίαστοι επισκέπτες της πόλης έτυχε να βρεθούν μπροστά σε ένα μάλλον καθημερινό σκηνικό για την Αθήνα, το κυνηγητό αστυνομικών και αναρχικών και όπως ήταν αναμενόμενο τους φάνηκε περίεργο και γι αυτό έβγαλαν τα κινητά τους και το απαθανάτισαν.

[custom:google-ads]

Λίγο μετά το τέλος της πορείας για την εργατική Πρωτομαγιά, στην οδό Τοσίτσα στήθηκε παιχνίδι κλεφτοπολέμου ανάμεσα σε ΜΑΤ και αναρχικούς με πέτρες, μολότοφ, χημικά κλπ.

Μάλιστα τη στιγμή που ο πεζόδρομος έξω από το Πολυτεχνείο είχε μετατραπεί σε μικρό πεδίο μάχης, στην Πατησίων η κυκλοφορία των οχημάτων συνεχιζόταν κανονικά. ΙΧ και μοτοσικλέκτες σταματούσαν στο κόκκινο φανάρι, οι οδηγοί και οι επιβάτες χάζευαν τα επεισόδια και μόλις άναβε πράσινο συνέχιζαν την πορεία τους, αφού η Τροχαία δεν είχε μεριμνήσει να κλείσει ο δρόμος.

Την ίδια στιγμή όμως στα πεζοδρόμια οι ανυποψίαστοι τουρίστες έβλεπαν αν διαδραματίζεται το θέατρο του παραλόγου μπροστά στα μάτια τους και άρχισαν τις selfies.

Πεδίο μάχης η Τοσίτσα με θεατές τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων

Πεδίο μάχης η Τοσίτσα με θεατές τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων

Θέατρο του παραλόγου στην Αθήνα. ΜΑΤ κυνηγούν αναρχικούς και τουρίστες βγάζουν selfie

Θέατρο του παραλόγου στην Αθήνα. ΜΑΤ κυνηγούν αναρχικούς και τουρίστες βγάζουν selfie

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis