Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:20 | 25/09/2019

Ένας αστυνομικός και τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση εναντίον λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς στα Άδανα της νότιας Τουρκίας, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μαχμούτ Ντεμιρτάς.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε εικόνες από το λεωφορείο το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές αλλά και από άλλα οχήματα γύρω από αυτό τα οποία βρίσκονταν κάτω από μία πεζογέφυρα στην περιοχή Γιουρεγκίρ στα Άδανα, στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Ντεμιρτάς, είτε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είτε ένα άλλο είδος βόμβας χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

[custom:google-ads]

Οι τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έρευνα έχει ξεκινήσει για την επίθεση, όπως ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη στον ιστότοπό του.

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας επεσήμαναν ότι ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στα τοπικά νοσοκομεία. Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και την ερευνούν.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος εξαπέλυσε την επίθεση, ωστόσο στην περιοχή δρουν Κούρδοι και ισλαμιστές ακτιβιστές οι οποίοι έχουν εξαπολύσει στο παρελθόν άλλες επιθέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα μικρά φονικά drones Kargu θα χρησιμοποιήσει η Τουρκία στη Συρία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis