Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 17/10/2019

Συγκέντρωση τροφίμων για το «Συσσίτιο Αγάπης» της Ι.Μ. Δράμας, στα πλαίσια του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΄΄Βασίλης Λυρίδης΄΄

Στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την υποστήριξη της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και από ώρες 10:00΄ έως 14:00 στο γήπεδο της Ν.Αμισού Δράμας, το «8ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών 7Χ7 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ», με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, καθώς και την ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».

Στα πλαίσια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα δοθούν για την κάλυψη άμεσων αναγκών στο «Συσσίτιο Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, όπου σιτίζονται καθημερινά 350 συμπολίτες μας.

Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη τροφίμων: Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Αραβοσιτέλαιο, Γάλα μακράς διάρκειας, Χυμοί (ατομικοί & μεγάλοι), Ζάχαρη, Αλάτι, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Πουρές πατάτας, Κρουασάν, Μπισκότα, Δημητριακά.

[custom:google-ads]

Καλούμε λοιπόν πέραν των αστυνομικών και όλους τους πολίτες του Νομού Δράμας, να έρθουν στο Γήπεδο της Ν.Αμισού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου κατά τις ώρες διεξαγωγής του τουρνουά από 10:00΄ έως 14:00΄ να παρακολουθήσουν ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα και να μας φέρουν μια τσάντα με τα ανωτέρω είδη, προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ως Δραμινή κοινωνία, τους συνανθρώπους της διπλανής μας πόρτας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη χρονιά τους Χορηγούς μας και συγκεκριμένα την εταιρεία Μαρμάρων IKTINOS Α.Ε., την Εταιρεία Ξυλείας ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, την Εταιρεία Μαρμάρων  BIRROS, τη Μακεδονική Μικροζυθοποιϊα JOHNNIES’ BEER, το Οινοποιείο Wine Laboratory Κ. Γκαϊτατζής, το Σνακ μπαρ ΄΄Στου Στέφανου΄΄, τον Φούρνο Αφοί Τσακαλίδη, το Ωποροπαντοπωλείο 5 ΔΡΟΜΟΙ, την Εταιρεία Ήχου Ι.Τζιβανάκη καθώς και τον Χορηγό Επικοινωνίας Όμιλος STAR Bορείου Ελλάδος για την καθοριστική συμβολή τους στη διεξαγωγή του 8ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της I.P.A. Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο, τηλ. γρ. 25210 60040 και Κιν. 6955625054.


SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Φωτογραφία: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μετά από έρευνα σε αποθήκη στα Εξάρχεια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis