Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 27/03/2017

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους για απόπειρα ληστείας ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο σπίτι τους στο Αιτωλικό, την άσκηση δίωξης και την απελευθέρωσή τους με περιοριστικούς όρους, τρεις νεαροί τσιγγάνοι έκαναν νέα απόπειρα ληστείας στο Νεοχώρι Μεσολογγίου!

Οι δράστες είχαν τρυπώσει αρχικά από την πόρτα της κουζίνας σε ένα σπίτι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο σταθμό του Αιτωλικού, όμως τους αντιλήφθηκαν οι ηλικιωμένοι ένοικοι και βγήκαν τρέχοντας στο δρόμο. Το πλήρωμα ενός περιπολικού που περνούσε τυχαία τσάκωσε τους τρεις επίδοξους ληστές, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν έβαλαν μυαλό γιατί το βράδυ της Παρασκευής απείλησαν με κατσαβίδι και μαχαίρι ένα ζευγάρι πλανόδιων μικροπωλητών που είχαν κατασκηνώσει υπαίθρια στην είσοδο του Νεοχωρίου για να διανυκτερεύσουν και τους ζήτησαν χρήματα. Η τρομοκρατημένη γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια και διέφυγαν με αυτοκίνητο. 

Στη συνέχεια, τα θύματα αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί έναν 17χρονο τσιγγάνο, που συμμετείχε στην προηγούμενη απόπειρα ληστείας στο Αιτωλικό! Τόσο αυτός όσο και οι δυο συνεργοί του αναζητούνται πλέον από τις αστυνομικές αρχές για να συλληφθούν και πάλι.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis