Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 03/08/2016

Η σχέση αστυνομίας και πολιτών (και ιδίως των Aφροαμερικανών) στις Ηνωμένες Πολιτείας δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο, καθώς τα επανειλημμένα περιστατικά αστυνομικής βίας, έχουν ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις. Υπάρχουν όμως όπως θα δείτε και εξαιρέσεις...

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, που με το παραμικρό δε διστάζουν να πυροβολήσουν εξ επαφής, ακόμη και κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου, δύο αστυνομικοί στο Χάλιφαξ της Βιρτζίνια έγιναν οι αγαπημένοι της πόλης.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα οδηγός και ένας άντρας συνοδηγός. Ο ένας αστυνομικός τους πλησιάζει και αφού τους χαιρετά, τους ρωτά αν ξέρουν γιατί τους σταμάτησε και όταν εκείνοι δηλώνουν άγνοια, τότε ο αστυνομικός τους ενημερώνει πως παραβίασαν έναν υποτιθέμενο νόμο, ο οποίος προβλέπει πως τις ημέρες του καύσωνα απαγορεύεται οι πολίτες να κυκλοφορούν χωρίς να τρώνε ένα παγωτό και έτσι τους προσφέρει από δύο χωνάκια παγωτό για να δροσιστούν!

Η γυναίκα οδηγός που παρακολουθούσε με έντρομο βλέμμα τον αστυνομικό να της εξηγεί την παράβαση, μόλις κατάλαβε  πως πρόκειται για πλάκα ξέσπασε σε ξεκαρδιστικά γέλια από την ανακούφιση! Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες like και κολακευτικά σχόλια.

 

 

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis