Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 08/07/2017

Πέντε ταξιδιώτες που έρχονταν από την Βουλγαρία με τα αυτοκίνητά τους φορτωμένα με λαθραία προϊόντα συνελήφθησαν ο ένας μετά τον άλλο στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, από ειδικά κλιμάκια αστυνομικών που ερευνούν καθημερινά τα οχήματα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Η πιο σημαντική σύλληψη ήταν ενός 45χρονου Βούλγαρου, στο αυτοκίνητο του οποίου  βρέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρων και 45,2 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών τα οποία είχε εισάγει λαθραία από την πατρίδα του. Η πιο... περίεργη περίπτωση, αφορούσε έναν Έλληνα ηλικίας 86 χρόνων, ο οποίος είχε κρυμμένες στο αυτοκίνητό του... 1.000 κροτίδες που είχε αγοράσει στην Βουλγαρία!

Ακόμη, συνελήφθησαν ένας 46χρονος Έλληνας που βρέθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 92 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 680 γραμμαρίων και άλλοι δυο Έλληνες ηλικίας 43 και 42 χρόνων που είχαν στο αυτοκίνητό τους 60 πακέτα τσιγάρων και 32 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 160 γραμμαρίων. Τα οχήματα των συλληφθέντων κατασχέθηκαν μέσα λαθρεμπορίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας κατά περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis