Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 18/03/2018

Συνελήφθησαν, χθες (17-3-2018) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αφγανιστάν και Πακιστάν, ηλικίας 26 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν κοντά σε λαϊκή αγορά και συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τον 26χρονο δράστη, διότι κατείχε με σκοπό την πώληση, μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, ένα πακέτο λαθραίων τσιγάρων και μια συσκευασία με λαθραίο καπνό.
[custom:google-ads]
Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο των δραστών, κρυμμένα κάτω από υπαίθρια ψησταριά, ακόμη (883) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (1.500) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.
 

Διαβάστε περισσότερα στο agriniotimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis