Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:50 | 07/01/2020

H ανάρτηση του κ. Θανάση Κατερινόπουλου στο fb για τους 1500 Ειδικούς Φρουρούς:

"Λένε οτι επι εποχής διακυβέρνησης της χώρας απο την ΕΡΕ, κυκλοφορούσε η εξης φράση που ειπε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης σε Αρχηγο της Χωροφυλακής ""Αρχηγέ μου εγω τον ψηφοφόρο μου στον έστειλα να τον ντυσεις και οχι να μετρήσεις το μπόι του ""κανοντας του αυστηρή παρατήρηση.

Λένε οτι άλλαξαν οι καιροί και δεν είναι έτσι σήμερα.

Ενισταμαι, διοτι πριν δυο μήνες με διαδικασίες εξπρές προσελαβαν 1500 Ειδικούς Φρουρούς, με διαδικασιες και εκπαίδευση εξπρές τους εκπαιδευσαν (;) και άκουσον άκουσον τους τοποθετησαν"" στο στόμα του Λύκου,""στην Ομαδα ΔΙΑΣ.

Το χειρότερο, σε καθε μοτοσυκλέτα θα επιβαινει ενας παλιος και έμπειρος Αστυνομικός με εναν νεο και ανεκπαιδευτο, μεχρι χθες Πολίτη, που ακομα δεν εχει καταλάβει που βρίσκεται.

Αληθεια τοτε για ποιο λογο οι δοκιμοι αστυφυλακες να εκπαιδευονται (σωστα) δυο χρονια;

Ρε λεβεντες πολιτικοί Ηγέτες σε περίπτωση εμπλοκής τι θα γίνει, ποιος θα σώσει ποιόν;

Επειδή ειναι Θέμα χρόνου να έχουμε τραγικό Συμβάν, αλλοίμονο στα παιδιά και στους δικούς τους ανθρώπους, εσεις ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

Το ιδιο ισχύει και για κάποιους Συνδικαλιστοπατερες που εμφανίζονται ως Κυβερνητικοί εκπρόσωποι στα ΜΜΕ και εχουν για ολα άποψη,εκτος απο το παραπάνω ""καυτο""απο πολλές πλευρές.  Ο Θεός να βαλει το χερι του και να διαψευστώ"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis