Ώρες αγωνίας βίωσε η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, όταν Τούρκοι χάκερ «μπλόκαραν» την προσωπική της σελίδα στο Instagram και ανήρτησαν εθνικιστικό περιεχόμενο.

Έτσι λοιπόν, οι followers της παρουσιάστριας, αντί φωτογραφιών της, αντίκρισαν φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, φωτογραφίες με την Τουρκική σημαία και μηνύματα όπως: «Προσκυνήστε τους Τούρκους».

Μάλιστα οι Τούρκοι χάκερ που φέρουν την ονομασία secretery team έστελναν και απειλητικά απαντούσαν σε φίλους της με το όνομά της, πάντα όμως σε εχθρικό ύφος.

Το γεγονός ανήσυχε έντονα την παρουσιάστρια που μετέβη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ενημέρωσε τον διευθυντή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Γιώργο Παπαπροδρόμου. Αυτό που φόβισε όμως περισσότερο την παρουσιάστρια, η οποία πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ, εμφανώς ταραγμένη, ήταν οι απειλές που οι Τούρκοι χάκερ εξαπέλυσαν κατά μελών της οικογένειάς της, μέσω e-mail.

Η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς προβληματισμένη με την υπόθεση, ενώ ήταν εμφανής και η ανάγκη της για άμεση λύση του προβλήματος. Η Δέσποινα Καμπούρη, ανήρτησε κείμενο σε νέο λογαριασμό που δημιούργησε στο οποίο ανέφερε: «Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπεται καθώς δεν με αντιπροσωπεύει».

Παρόμοιες επιθέσεις, άλλες με επιτυχία και άλλες πάλι δίχως αποτέλεσμα, δέχτηκαν και άλλοι λογαριασμοί στο Instagram, όπως η σύντροφος του παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα.

Πηγή:  newpost.gr