Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 04/12/2017

Ενας μικρός στρατός θα βρίσκεται σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Ενδεικτικό των μέτρων ασφαλείας που αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή, λίγο πριν την άφιξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ερντογάν στην Ελλάδα, είναι πως σήμερα έφτασαν σήμερα Τούρκοι κομάντος στην Αθήνα, ενώ μία δεύτερη ομάδα αναμένεται να έρθει αύριο, Τρίτη. Οι τουρκικές ομάδες ασφαλείας θα συμμετάσχουν σε συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου.

[custom:google-ads]

Οπως είναι αναμενόμενο, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια γύρω από τον Τούρκο πρόεδρο. Οι Τούρκοι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί που βρίσκονται στην Αθήνα θα ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας αυτοψία στις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν, ενώ θα «τσεκάρουν» και την περιοχή στην οποία θα διαμείνει.

Μαζί με τους Τούρκους κομάντος στην Ελλάδα θα φτάσουν και 10 θωρακισμένα αυτοκίνητα που θα αποτελούν την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν.

Την ίδια ώρα, ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατική θα βρίσκονται στις... επάλξεις. Ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι ακροβολισμένοι σε ταράτσες «χτενίζοντας» τις περιοχές από τις οποίες θα περάσει ο Τούρκος πρόεδρος. Ετσι, για άλλη μία φορά το κέντρο της πόλης θα είναι σχεδόν απροσπέλαστο για τους πολίτες εκείνες τις ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.


iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis