Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:38 | 02/05/2018

Aπειλές ότι οι κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες θα συνεχιστούν εξαπέλυσαν οι Τούρκοι χάκερς μέσω συνέντευξής τους στον Σκάι.

Υπενθυμίζεται πως τελευταίο "χτυπημα" έγινε στο σάιτ της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, την ιστοσελίδα suzuki.gr, την Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τούρκος χάκερ η επίθεση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έγινε λόγω των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

[custom:google-ads]

«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει ότι στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί στην Ελλάδα», είπε εξηγώντας ότι ο λόγος για τις ενέργειες τους αφορά τα 8 μέλη του FETO (Κίνημα Γκιουλέν).

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. «Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες», κατέληξε.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας, η ομάδα μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior. Θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για το Κίνημα Γκιουλέν. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis