Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:04 | 10/09/2015

Το άγριο έγκλημα ήταν φρικτό ατύχημα κατά τη διάρκεια κλοπής. Τα ίχνη εγκαυμάτων από ηλεκτρικό ρεύμα, το σπασμένο κρανίο και η σπονδυλική στήλη, παρέμπεμπαν σε άγριο βασανισμό και δολοφονία του νεαρού Πακιστανού, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε ένα παράπηγμα στο Κορωπί στις 8 Απριλίου 2013.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θύμα κυκλωμάτων δουλεμπόρων ή ληστεία μετά φόνου, με τους δράστες να εγκαταλείπουν το θύμα τους μέσα στο τσιμεντένιο παράπηγμα της οδού Σκουτέρη στο Κορωπί. Ο ιατροδικαστής είχε προσδιορίσει τον θάνατο του νεαρού ένα 24ωρο πριν από τον εντοπισμό του.

Μετά από δύο χρόνια, οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, που δεν είχαν εγκαταλείψει την υπόθεση, αποκάλυψαν τι είχε συμβεί στο θύμα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον 27χρονο Αχμέτ Τζαμέρ.

Κατά τη διάρκεια λήψης καταθέσεων διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν μέλος ομάδας που προέβαινε σε κλοπές χαλκού από τις κοπές καλωδίων του ηλεκτρικού δικτύου της ΔΕΗ.

Ο 27χρονος φαίνεται να ανέβηκε σε κολώνα ηλεκτρισμού, όπου στην προσπάθειά του να κόψει τα καλώδια κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις και κατάγματα σπονδυλικής στήλης.

Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, με τους συνεργούς του υπό τον φόβο να μην συλληφθούν και κατηγορηθούν για τις κλοπές και τον θάνατο του συνεργού τους, πήραν την σορό του και την πέταξαν μέσα στο παράπηγμα όπου εντοπίστηκε.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis