Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 20/05/2019

Το αυθεντικό AM General H1 ήταν ένα στρατιωτικού τύπου όχημα που έγινε πολιτικό χωρίς να θυσιάσει τα τρομακτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του «ξαδέρφου» του.

Η Mil-Spec πήρε λοιπόν το Hummer H1 με τις ήδη θρυλικές δυνατότητες και τις έφτασε στη στρατόσφαιρα με το Launch Edition της!

[custom:google-ads]

Κάθε H1 που βγαίνει από τα χεράκια της αμερικανικής Mil-Spec ξεκινά με το γδύσιμο του οχήματος, αφήνοντας ουσιαστικά μόνο το σασί του. Και μετά αναλαμβάνει το δημιουργικό χέρι να το ξαναφτιάξει από την αρχή, με αλουμίνιο αεροναυπηγικής και εσωτερικές πινελιές που δεν στερούνται τίποτα σε όρους μαγείας.

Ένας τουρμποντίζελ κινητήρας 500 αλόγων κρύβεται κάτω από το καπό, εξασφαλίζοντας πως δεν θα υπάρξει μέρος που δεν θα μπορεί να πάει το Hummer. Αν υπήρχε δηλαδή.

Η Mil-Spec δεν άφησε κυριολεκτικά βίδα του Hummer που να μην «πειράξει», δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και το όραμα της τελειότητας. Τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο καιαισθητικής.

Το σκληροτράχηλο αμάξωμα φιλοξενεί στο εσωτερικό του μια «αναλογική εμπειρία», όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά η εταιρία, μια αισθητική απλότητα βγαλμένη από τα ένδοξα παλιά.

Το χρηστικό design θριαμβεύει σε βάρος των σύγχρονων ανέσεων, το πακέτο δεν στερείται ωστόσο ευκολιών. Ακόμα και USB συνδεσιμότητα στους πίσω επιβάτες παρέχεται, αλίμονο!

Κάθε H1 που βγαίνει με τη σφραγίδα της Mil-Spec, με έδρα το Ντιτρόιτ, εξατομικεύεται άλλωστε πλήρως στις επιθυμίες του πελάτη. Το Launch Edition είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται από μια μικρή και έμπειρη ομάδα ειδικών. Η Mil-Spec Automotive είναι ένας ανεξάρτητος οίκος μετατροπών και δεν έχει καμία σχέση με την General MotorsCorporation.

Όσο για την τιμή του Hummer H1 Launch Edition, ξεκινά από τις 218.499 δολάρια (194.500 ευρώ).

Πηγή:  news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis