Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:10 | 02/01/2016

Τα πρώτα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Πρωτοχρονιά του 2016, η Αστυνομία η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το trikalanews.gr η πρώτη κλήση στα Τρίκαλα, για το 2016 ήταν προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Το πρώτο περιστατικό για το 2016 που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, ήταν ύστερα από κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό της κέντρο 21 λεπτά μετά την  είσοδο του νέου έτους και αφορούσε την εξακρίβωση για πυρκαγιά μικρής εστίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Στο σημείο έσπευσε 1 όχημα με 3 Πυροσβέστες.

Η πρώτη κλήση για το 2016 που καταγράφηκε στο Βιβλίο Συμβάντων του ΕΚΑΒ για τον Νομό Τρικάλων, ήταν στις 1.37 χθες τα ξημερώματα και αφορούσε την διακομιδή 74χρονου που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Το πρώτο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ξημερώματα της νέας χρονιάς, ήταν, όταν ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε στις 3.44 για να μεταβεί περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων σε καφενείο όπου είχαν οξυνθεί τα πνεύματα, προκειμένου οι Αστυνομικοί να τα ηρεμήσουν.

 

trikalanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis