Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 25/12/2016

Ο Σκοτ έκανε την έκπληξη και απειλεί να «τρέξουμε» («Run» όπως γράφει και η αφίσα της ταινίας) στις 19 Μαΐου!

«Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η ταινία και θα αρχίσει να κυλά, θα προκαλέσει ρίγη στις κινηματογραφικές αίθουσες», είχε δηλώσει ο Μάικλ Φασμπέντερ. 
Αυτό είναι μια μεγάλη υπόσχεση στο κοινό που είχε απογοητευτεί από τις προηγούμενες ταινίες, οι οποίες δεν ήταν τόσο... καλές, όσο περιμέναμε. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, το «Covenant» αποτελεί ένα είδος συνάντησης του «Προμηθέα» με τις παλιότερες ταινίες «Άλιεν».

Ο Μάικλ Φασμπέντερ ο οποίος επαναλαμβάνει τον επιτυχημένο του ρόλο του ανδροειδούς Ντέιβιντ από τον Προμηθέα, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία μαζί με τους, Κάθριν Γουότερστον, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντέμιαν Μπίχιρ, Τζούσι Σμόλετ, Έιμι Σάιμετζ, Κάρμεν Εγιόγκο, Κάλι Χερνάντες και Μπίλι Κράνταπ. 

Η Νούμι Ραπάς αναμένεται επίσης να επαναλαβει το ρόλο της ως Δρ Ελίζαμπεθ Σο. 

Επίσης στην περίπτωση που δεν είχατε «τρομοκρατηθεί» αρκετά, ο Τζέιμς Φράνκο επιβεβαίωσε την εμφάνισή του στην ταινία (μία από τις 19 που συμμετέχει μέσα στο 2017!).

Το δεύτερο κεφάλαιο μιας τριλογίας πρίκουελ που ξεκίνησε με τον «Προμηθέα», σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συνδέεται άμεσα με την πλοκή του «Άλιεν» του 1979.
 
Στη νέα αυτή ταινία το πλήρωμα του πλοίου ξεκινά την αποστολή του σε έναν καινούριο πλανήτη ο οποίος ενώ θεωρείται ένας αχαρτογράφητος παράδεισος, αποκαλύπτεται πως στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος.

Η επιστροφή στη λογική των παλιών ταινιών την οποία περιέγραψε ο Μάικλ Φασμπέντερ, είναι αυτό το οποίο περίμεναν οι λάτρεις των «Άλιεν».
 
Άλλωστε όπως δήλωσε και πριν από μερικούς μήνες μεταξύ άλλων ο Ρίντλεϊ Σκοτ «Πιστεύω ότι έχουμε βρει το επόμενο βήμα. Η πρώτη ταινία «Προμηθέας» έκανε ένα άλμα μπροστά κι εγώ δεν θέλω να επιστρέψω πίσω».

Παράλληλα με το «Alien: Covenant» ο Σκοτ είναι ο παραγωγός και του πολυσυζητημένου «Blade Runner 2049» σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ. 

Ο ίδιος στρέφεται στις δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και κλείνει το μάτι στο κοινό δίνοντας την υπόσχεση για ένα τρομακτικό διαστημικό ταξίδι, που θα μας απασχολήσει αρκετά τη χρονιά που μας έρχεται.



ΠΗΓΗ: cinemag.gr

www.real.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis