Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 29/01/2017

Περίπου έναν χρόνο ταξιδεύει η είδηση για ένα ενδεχόμενο sequel του Sicario και για το ποια ακριβώς μορφή θα μπορούσε να έχει αυτό. Με δεδομένη τη μη συμμετοχή της Έμιλι Μπλαντ, ο χαρακτήρας της Κέιτ δεν μπορεί να υπάρξει στο δεύτερο φιλμ και αυτό ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα που έπρεπε να λύσει ο σεναριογράφος Τέιλορ Σέρινταν, πριν δοθεί το πράσινο φως για τα γυρίσματα. 

Ο Σέρινταν διανύει την καλύτερη περίοδο της ως τώρα καριέρας του, παίρνοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο «Πάση Θυσία». Παράλληλα, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Sundance όπου προβάλλεται η πρώτη σκηνοθετική του δουλειά, το «Wind River» για το οποίο έγραψε και το σενάριο και παρά τις υποχρεώσεις βρήκε τη λύση και πρόλαβε να γράψει και το σενάριο για το δεύτερο «Sicario», που θα τιτλοφορείται «Soldado». 

Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο ιταλός Στέφανο Σολίμα (σκηνοθέτης του τηλεοπτικού «Gomorrah») και ο Σέρινταν αποκάλυψε τα όσα θα γίνονται σε αυτό, όσο βρισκόταν στο Sundance. Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε πως η ιστορία θα κινείται γύρω από τους αστυνομικούς Ματ (Τζος Μπρόλιν) και Αλεχάντρο (Μπενίσιο Ντελ Τόρο) δεν θα σχετίζεται όμως άμεσα χρονικά με το πρώτο φιλμ. «Η ιδέα του sequel έμοιαζε δύσκολη από την στιγμή που η πρώτη ταινία δεν αφήνει μια τέτοια υπόσχεση. Όταν με ρώτησαν οι παραγωγοί τι μπορώ να κάνω γι' αυτό, σκέφτηκα να επικεντρωθώ σε αυτούς τους 2 χαρακτήρες και να φτιάξω μια ιστορία που θα δείχνει τί θα μπορούσαν να κάνουν αν δεν είχαν από πάνω τους την επιτήρηση του FBI». Ουσιαστικά ο Σέρινταν επικεντρώνεται στο ίδιο σύμπαν αλλά με άλλες συνθήκες, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. 

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Ανέφερε πως είναι στο μυαλό του η ιδέα να ολοκληρωθεί όλο αυτό ως τριλογία που θα έχει ως γενικό θέμα όχι μόνο τα ναρκωτικά, αλλά τις συνθήκες γύρω από τα σύνορα ΗΠΑ/Μεξικού και το τί γίνεται με τους πρόσφυγες που έρχονται προς τις ΗΠΑ. Ο Σέρινταν, όπως φάνηκε και στο «Πάση Θυσία» ενδιαφέρεται για σύγχρονα και υπαρκτά προβλήματα της χώρας του, οπότε η συνεισφορά του σε σενάρια που έχουν σχέση με την πραγματικότητα, είδος που εκλείπει από το σύγχρονο Χόλιγουντ, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 

 

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis