Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:13 | 31/03/2019
Το να σε σταματήσει ένας αστυνομικός μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, αλλά μια σειρά από τυχερούς ανθρώπους βρέθηκαν με ένα χαμόγελο στα χείλη τους μόλις τους συνάντησε ο συγκεκριμένος Αστυνομικός!

[custom:google-ads]

Καθώς περπατούσε στους συνηθισμένους δρόμους της 14χρονης περιπολίας του για τελευταία φορά, ο διοικητής Brian Peters, συνταξιοδοτημένος αστυνομικός της Μινεσότα, αναζήτησε μερικούς από τους πολίτες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια επιπλέον χρήματα για ψώνια τροφίμων ή σχολικών είδών και τους παρέδωσε κάρτες δώρων.
 
Brian Peters police -KARE vid
 
Είπε ότι οι άνθρωποι ήταν διστακτικοί - έπειτα φαίνονταν ευγνόμωνες - όταν αυτός τους έδινε τις κάρτες των $50 για τρόφιμα.
 
Η Shaundra Lindsay είπε στην τηλεόραση ότι στην αρχή ήταν πολύ νευρική, όταν ο αξιωματικός πλησίασε αυτήν και τα τρία της παιδιά σε ένα σταθμό του μετρό.
 
"Ήμουν λίγο φοβισμένη, αλλά τελικά μου έφερνε τόσο καλά νέα", είπε. "Δεν ήξερα τον λόγο που με πλησίαζε. Ήταν μια έκπληξη. Έκανε μια ευλογημένη πράξη για εμάς και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό."
 
Ο Peters έδωσε σε κάρτες το ποσό που αντιστοιχούσε στον προηγούμενο μισθό του λέγοντας: "Οι πολίτες και η πόλη αυτή ήταν ότι πιο υπέροχο για μένα. Νιώθω ευλογημένος και ήθελα να ανταποδώσω αυτή την ευλογία με κάποιον τρόπο."
 
Είπε μάλιστα ότι θα αναζητούσε κι άλλες ευκαιρίες για να εξυπηρετήσει την κοινότητα στη νέα θέση του ως διευθυντής του Κέντρου Κρίσης στην έδρα της Μινεσότα.

Πηγή: www.goodnewsnetwork.org

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis