Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 21/02/2017

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 η Αποκριάτικη Παιδική Εκδήλωση στο Caramela Live Stage Athens, που διοργάνωσε η Ένωσή μας.
Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους, παρουσία κλόουν, ταχυδακτυλουργών, μάγων, ζογκλέρ, ανιματέρ και τραγουδιστών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες του Πρόεδρου Δ.Σ Λιότσου Σπυρίδωνος επισημαίνοντας την αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων και τονίζοντας ότι η παρουσία όλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών την ερχόμενη Τετάρτη στο Σύνταγμα είναι επιβεβλημένη.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας από τις όμορες Ενώσεις Αττικής, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ Αθηνών κ. Πάκος Δημοσθένης, ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Α.Υ Αθηνών κ. Ρήγας Νικόλαος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ. Δυτικής Αττικής κ. Κουμπουλής Αθανάσιος και ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ε.Α.Υ Αθηνών κ. Τσοκαναρίδης Ιωάννης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του Caramela Live Stage Athens για την παραχώρηση του χώρου και την παρουσία των τραγουδιστών με τους οποίους ξετρελάθηκαν τα παιδιά.

Επίσης ευχαριστούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, που μας επέτρεψε την παρουσία της Μασκώτ “ΘΡΥΛΕΩΝ’’ της ομάδας μπάσκετ, καθώς και την εταιρία ΙΟΝ για την δωρεά σε σοκολάτες και γκοφρέτες που πραγματοποίησε για την εκδήλωση και τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την προσφορά του face painting, καθώς και τους μαθητές (παιδιά συναδέλφων) της Σχολής Χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και τον χοροδιδάσκαλο τους κ. Κουκουράβα Κωνσταντίνο για την παρουσίαση ενός μοναδικού προγράμματος χορευτικού.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μικρούς μας φίλους και ιδιαίτερα τους γονείς συναδέλφους, οι οποίοι αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά, άλλη μία εκδήλωση της Ένωσής τους.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ

 
Φωτογραφία του Spiros Liotsos.
 
Φωτογραφία του Spiros Liotsos.
 
Φωτογραφία του Spiros Liotsos.
 
Φωτογραφία του Spiros Liotsos.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis